ALGEMEEN

Met wat voor soort bedrijven werkt u samen?


Feagle werkt met grote en kleine bedrijven. We brengen voor elk project de juiste professionals samen die ruime ervaring hebben met het werken in / voor bedrijven van elke omvang en specialisatie. Dit helpt ervoor te zorgen dat de juiste mensen aan elk project werken. Of u nu een klein bedrijf bent en uw lokale publiek wilt bereiken of een groot multinationaal merk dat op veel markten een nieuw product wil lanceren, we hebben diverse marketingexperts die de ervaring en passie hebben om uw campagne succesvol te maken.
We hebben al samengewerkt met andere marketingbureaus, maar zonder succes. Wat kan Feagle anders doen?


Naast het brede dienstenaanbod is Feagle uniek door de diversiteit van zijn specialisten, zijn onvergelijkbare creatieve & strategische denkwijze en zijn dynamiek. In tegenstelling tot de meeste marketingbedrijven die vasthouden aan de minimum vereisten, en een torenhoge prijzen zetten voor een social media- of marketingplan, denkt en werkt Feagle voortdurend aan nieuwe manieren om uw bedrijf te laten groeien. We waarderen uw bedrijf alsof het van ons is en we zijn een echt verlengstuk van uw bedrijf: onderdeel van elk proces en elke stap naar succes.
Volgens de website houdt Feagle zich bezig met marketing en advies. Als ik me aanmeld bij Feagle, krijg ik dan consultants of marketeers over de vloer ?


Feagle is een unieke en gelijkwaardige combinatie van advies en marketing. We analyseren uw bedrijf van binnenuit. We zijn er om u te helpen marktonderzoek en concurrentieanalyses uit te voeren, uw klanttraject te herstructureren, het voortouw te nemen bij de herpositionering van uw merk - en dat is nog maar het topje van de ijsberg. Naast interne adviesdiensten creëren we, nadat we het bedrijf hebben onderzocht, marketingstrategieën die voor u en uw bedrijf zullen werken, en bovendien zijn we beschikbaar om die strategieën zelf uit te voeren. Wie zegt dat je niet alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden?
Het lijkt erop dat Feagle een breed scala aan diensten dekt. Hoeveel brengt Feagle in rekening per service? Is het een uurtarief of een bedrag per project?


Feagle-klanten maken drukke en meer ontspannen tijden mee, waarin campagnes en lanceringen verlopen zoals de goed geoliede machines die we hadden gepland. Omdat de behoeften van de klant van week tot week verschillen, past Feagle een all-inclusive vast tarief op maat van de klant toe, dat wekelijks of maandelijks aan u wordt gefactureerd. Het kan van alles omvatten, van grafisch ontwerp tot logo-verandering, communicatiestrategie en nog veel meer. Boek uw gratis consult om erachter te komen hoe betaalbaar en essentieel Feagle voor uw bedrijf zal zijn.
Als ik Feagle aanneem, hoeveel teamleden kan ik dan verwachten om aan mijn specifieke account te werken?


Ons team is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Sommigen van ons zijn sterker in design, anderen in het creëren van inhoud en copywriting, weer anderen zijn goed in sociale media, enz. Al onze teamleden zijn opgeleid om het grote geheel te begrijpen, een belangrijk onderdeel van Feagle, om u te helpen uw bedrijf organisch te laten groeien. U heeft één aanspreekpunt dat dagelijks voor uw account zorgt, maar een heel team van gespecialiseerde marketing- en businessexperts zal aan uw account werken om u de beste resultaten te geven.
Werkt FEAGLE samen met andere bureaus?


We helpen vaak andere bureaus om grotere of meer gespecialiseerde projecten uit te voeren dan ze gewend zijn om alleen te beheren. Als u marketingdiensten aanbiedt en klanten heeft die oplossingen nodig hebben die u niet aankunt, neem dan contact op met ons Business Development-team.

MARKTSTUDIES & COMPETITIEVE ANALYSE

Hoe zijn uw diensten voor marktonderzoek en concurrentieanalyse uniek in vergelijking met die van andere bureaus?


Marktonderzoek en concurrentieanalyse vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijf en uw marketingstrategie. Feagle beschouwt haar marktonderzoek en concurrentieanalysediensten als zowel offensief als defensief in termen van het identificeren van de juiste strategie om het hoofd te bieden aan een steeds competitiever en snel veranderend zakelijk landschap.
Hoe factureert Feagle diensten voor marktonderzoek en concurrentieanalyse?


Marktonderzoek en concurrentieanalyse worden doorgaans op uurtarief in rekening gebracht. Elk project is een unieke uitdaging, het vereist een eerste analyse om het juiste pad voorwaarts te bepalen. We bieden een gratis offerte voor alle potentiële projecten om duidelijk te definiëren wat Feagle gaat doen en tegen welke kosten.
Is de service marketingonderzoek en concurrentieanalyse van Feagle geschikt voor mijn bedrijf?


Marktonderzoek en concurrentieanalyse zijn uniek voor uw bedrijf en branche. Feagle zal wat achtergrondwerk doen en beoordelen hoe onze diensten u het beste kunnen helpen. U bent de perfecte partner als u iets voor de lange termijn wilt bouwen. We zijn niet geïnteresseerd in standaardrapporten. Elk marktonderzoeksrapport of concurrerende marktanalyse is ontworpen rond uw unieke vereisten en specificaties om u waardevolle en bruikbare inzichten te geven.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Hoe is uw socialemediadienst uniek in vergelijking met die van andere bureaus?


Wanneer we een social media-project voor een klant aangaan, investeren we in hun sociale aanwezigheid. Elk project is een kans om de vaardigheden te testen die onze professionals in de loop der jaren hebben ontwikkeld. We nemen de tijd om elk merk dat we vertegenwoordigen te onderzoeken: om te begrijpen wie ze zijn, wat hen onderscheidt van hun concurrenten en wie hun primaire doelgroep is. Vervolgens identificeren we de beste methoden om via sociale media met dat publiek te communiceren om de juiste soort betrokkenheid te stimuleren, wat resulteert in zoveel mogelijk verkoopconversies voor hun campagne.
Hoe factureert Feagle voor socialemediadiensten?


Elk project vormt een unieke uitdaging en vereist daarom een ​​eerste analyse om de juiste weg voorwaarts te bepalen. We bieden een gratis offerte voor alle potentiële projecten om duidelijk te definiëren wat Feagle gaat doen en tegen welke kosten. Omdat elk project anders is, kunnen we geen gestandaardiseerde prijsbepalingsmethode bieden. We zullen precies aangeven wat de campagne kost voor welke duur en termijn op basis van uw specifieke noden.
Hoe weet ik of ik de juiste kandidaat ben voor de socialemediadiensten van Feagle?


We werken samen met bedrijven die op de lange termijn succes willen hebben op sociale media in plaats van kortetermijncampagnes om het aantal volgers te vergroten. Om sociale media te laten werken, moet er toewijding zijn aan de naam van het merk dat het vertegenwoordigt. We zijn toegewijd aan het succes op lange termijn van elke sociale mediacampagne die we voeren, en we willen dat onze klanten net zo toegewijd zijn om van die resultaten te laten genieten. Als u op zoek bent naar een groothandelsdienst voor sociale media of gewoon uw volgersaantal op sociale media wilt vergroten, is Feagle misschien niet de oplossing voor u. Als u echter sociale media voor u wilt laten werken om meer naamsbekendheid te verwerven en/of meer leads te converteren, is Feagle de juiste keuze.

BRANDING & CORPORATE IDENTITY

Hoe is uw merkbeheerservice uniek in vergelijking met die van andere bureaus?


Reputatie- en merkbeheer zijn een belangrijk aspect van online marketing geworden, aangezien zoekmachines en sociale media meer autoriteit geven aan opmerkingen, beoordelingen en recensies. Feagle beschouwt reputatie- en merkmanagement als zowel offensieve als defensieve dienstverlening. We beperken ons niet tot sociale media en een paar andere bronnen. Feagle is proactief en breidt zijn bereik voortdurend uit naarmate verschillende platformen meer invloed krijgen.
Hoe factureert Feagle de diensten voor merkbeheer?


Merkbeheer wordt doorgaans op uurbasis gefactureerd. Ongebruikte uren kunnen worden gecrediteerd voor toekomstige arbeid op basis van een contract.
Hoe weet ik of ik de juiste partner ben voor Feagle Brand Management Services?


Reputatie- en merkbeheer zijn specifiek voor uw bedrijf en kunnen mogelijk ook mensen binnen uw bedrijf omvatten. Feagle zal wat grondwerk doen en beoordelen hoe onze diensten u het beste kunnen helpen.

WEBDESIGN

Hoe zijn de ontwerp- en ontwikkelingsdiensten voor websites uniek in vergelijking met die van andere bureaus?


Uw website is vaak de eerste indruk van uw potentiële klant. We begrijpen het belang van die eerste indruk en staan ​​achter het werk dat we doen. Elke website is vanaf de basis opgebouwd, op basis van uw unieke vereisten en doelen. Voordat we aan een project beginnen, willen we het project begrijpen, naast wat u met deze website wilt bereiken. Onze benadering van het bouwen van websites wordt vanaf het begin van de campagne bepaald op basis van het tijdsbestek en uw vereisten om het ontwerp- en / of ontwikkelingsproces zo transparant mogelijk te maken. We halen onze deadlines en overtreffen de verwachtingen.
Hoe factureert Feagle het ontwerp en de ontwikkeling van websites?


Het ontwerp en de ontwikkeling van websites wordt bij Feagle volledig gepersonaliseerd. Een gedetailleerd voorstel inclusief het ontwerp, de ontwikkelingsfasen en de betalingsvoorwaarden zal worden gepresenteerd voordat het werk wordt uitgevoerd.
Hoe weet ik of ik de juiste partner ben voor Feagle's ontwerp- en ontwikkelingsdiensten voor websites ?


U bent de perfecte partner als u iets voor de lange termijn wilt bouwen. Elke website is gebouwd volgens uw unieke vereisten en specificaties om u vanaf het begin de juiste site te geven. Als u op zoek bent naar een one-stop-oplossing voor uw ontwerp- en ontwikkeling, dan zijn wij de oplossing voor u.

SEO

Hoe is uw SEO-service uniek in vergelijking met die van andere bureaus?


Vanaf het begin zullen onze SEO-professionals een grondige analyse van uw bedrijf uitvoeren om inzicht te krijgen in de markt waarin u concurreert en de specifieke praktijken die uw concurrenten online gebruiken. Op basis van de resultaten van deze analyse kiezen we de trefwoorden voor uw campagne, uw websitestructuur en de kanalen waarop we ons richten voor off-page optimalisatie. Onze op onderzoek gebaseerde methode zorgt ervoor dat resultaten consistent worden geleverd in plaats van een "one-size-fits-all" -benadering te volgen. U kunt van uw SEO-campagne verwachten dat het een langetermijninvestering is, die vaak 3-6 maanden nodig heeft voordat u rendement op uw investering ziet. Wat ons onderscheidt van de concurrentie, zijn de resultaten op lange termijn die we behalen. In plaats van uw naam te laten rangschikken en achteraf te verliezen, werken we eraan om uw merk als autoriteit te vestigen en zoekmachines aan te moedigen om uw pagina's consequent bovenaan de resultaten te plaatsen.
Hoe factureert Feagle de diensten voor zoekmachineoptimalisatie?


Elke campagne is anders. Twee bedrijven van vergelijkbare grootte in vergelijkbare bedrijfstakken zullen altijd zeer verschillende benaderingen hebben om vergelijkbare resultaten te bereiken. We streven ernaar om elke campagne op maat te maken op basis van de unieke doelen en uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd om hun website gerangschikt te krijgen in de zoekresultaten van de belangrijkste zoekmachines. We kunnen uw bedrijf voorzien van een gepersonaliseerde offerte die de kosten laat zien, hoeveel tijd Feagle besteedt en wanneer uw merk resultaten begint te zien van ons harde werk en toewijding aan uw SEO-campagne.
Hoe weet ik of ik de juiste partner ben voor de SEO-diensten van FEAGLE?


Als u op zoek bent naar meer organisch verkeer en een blijvende impact wilt hebben met uw meest concurrerende zoekwoorden, dan is Feagle iets voor u. Zoekmachineoptimalisatie vereist langdurige toewijding en inspanning om het te laten werken en ervoor te zorgen dat die resultaten blijvend zijn. Sommige SEO-bedrijven kiezen ervoor om kortetermijnstrategieën te gebruiken om een ​​hoge plaatsing voor een snelle prijs te krijgen, maar in bijna alle gevallen duren de plaatsingen niet. Aangezien de belangrijkste zoekmachines hun algoritmes voortdurend aanpassen om linkpatronen te bestrijden, leveren deze strategieën geen blijvende resultaten op en veroorzaken ze uiteindelijk meer kopzorgen voor klanten. We richten ons op de bouw op lange termijn.

MARKETING AUTOMATION

Hoe zijn uw marketingautomatiseringsdiensten uniek in vergelijking met die van andere bureaus?


Elke marketingautomatiseringsoplossing die we opzetten, is gericht op lange termijn in plaats van een snelle valstrik voor uw potentiële klanten. Het gebruikte platform en de gekozen aanpak zijn gebaseerd op uw doelen en doelstellingen.
Hoe factureert Feagle voor marketingautomatiseringsdiensten?


Marketingautomatismen zijn gepersonaliseerde diensten. Een gedetailleerd voorstel inclusief het ontwerp, de ontwikkelingsfasen en de betalingsvoorwaarden zal worden gepresenteerd voordat het werk wordt uitgevoerd.
Hoe weet ik of ik de juiste partner ben voor Feagle's Marketing Automation Services?


Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke en allesomvattende strategie om het meeste uit uw marketingbudget te halen, staat Feagle klaar om een ​​krachtige multi-channel oplossing te bieden die is ontworpen om u alle kansen te geven om van een potentiële koper een betalende klant te maken. Bovendien kunt u via ons platform real-time resultaten van uw website, e-mailmarketing, al uw sociale media en meer volgen in een uitgebreid dashboard.